HOME    ..SVNCURSUSSENLINKSARTIKELENCONTACTPRIVACYLOGIN

.Login.Prijzen

Weekeinden 199,00
Busvervoer 6,00
Algemene cursusinformatie


Voorwaarden

Inschrijven gaat via de website en niet telefonisch of per e-mail. De gegevens die wij vragen gebruiken wij slechts voor de organisatie en om met u te communiceren. Na inschrijving ontvangt u per omgaande een e-mail ter bevestiging. Komt onze mail in uw spambox, dan kunt u de SVN toevoegen aan de lijst met veilige afzenders om dit in de toekomst te voorkomen.

Heeft u problemen met inschrijven, aarzel dan niet om de cursusadministratie om hulp te vragen. Zie onderaan deze pagina. Wij helpen u graag.

Let op!: Met inschrijven verplicht u zich tot het gelijktijdig overmaken van het cursusgeld op rekening IBAN NL82 INGB 0000 303 415 van Stichting Volksmuziek Nederland.

De prijzen van de weekends zijn inclusief de lessen, 2 overnachtingen, alle maaltijden op zaterdag en zondag en koffie en thee.

  • Wanneer zich meer deelnemers hebben aangemeld dan geplaatst kunnen worden, is de datum van overschrijving van het cursusbedrag op de rekening van de SVN bepalend voor uw plaatsing.
  • U ontvangt geen acceptgiro, het cursusgeld wordt niet automatisch van uw rekening afgeschreven, de SVN stuurt geen bevestiging van betaling.

Annulering en restitutie:
Wilt u annuleren, dan kunnen wij u tegemoet komen tot het moment dat de stichting financiĆ«le verplichtingen is aangegaan met docenten of de accommodatie. Daarom gelden de volgende restitutieregels:

  • tot 4 weken voor aanvang van de cursus: restitutie van het volledige bedrag minus 10,- administratiekosten,
  • van 4 tot 2 weken voor aanvang van de cursus: 50% van het bedrag
  • na 2 weken voor aanvang van de cursus is helaas geen restitutie meer mogelijk.
  • Het is alleen na goed overleg vooraf mogelijk om bij annulering een plaatsvervanger mee te laten doen.

Indien een cursist niet ingedeeld kan worden omdat een workshop vol is, of omdat een workshop geannuleerd is vanwege te weinig aanmeldingen, dan wordt de cursist ingedeeld in de workshop van zijn tweede keuze. Bij ziekte van de docent zoekt de SVN een geschikte vervanger. Dit geeft geen recht aan de cursist zijn aanmelding te annuleren. Wanneer geen geschikte vervanger gevonden kan worden zal de cursist naar zijn tweede keus worden geplaatst. Als geen tweede keuze mogelijk is, of als ook de workshop van tweede keuze vol is, wordt het volledige cursusbedrag gerestitueerd.

Cursusadministratie SVN

Tel: 020 - 676 1129 (na kantoortijd)   Mail aan Cursusadministratie


Lokatie

Onze cursussen met overnachtingen vinden plaats in YMCA de Glind, in een  bosrijke omgeving in de gemeente Barneveld. Onze weekends beginnen al op vrijdagavond met aankomst tussen19:00 en 20:00 uur. Zo kun je al wennen aan de docent en medecursisten. De weekends eindigen op zondag 17:00 uur.

De begane grond van YMCA De Glind is goed toegankelijk voor rolstoelers. Ben je bewegingsbeperkt, neem dan vooraf contact op met het secretariaat of de weekendcoordinator. Er valt heel veel te regelen!

YMCA De Glind beschikt over eenvoudige, maar goede een-  twee en meerpersoonskamers, die zijn voorzien van opgemaakte bedden en handdoeken. Douches en toiletten bevinden zich op de gang.

Bij inschrijving mag je voorkeur aangeven voor een eenpersoonskamer, maar je kunt hier geen rechten aan ontlenen. Bij een vol weekend geldt dat wie het eerst inschrijft en betaalt, ook het eerst maalt. Er wordt voorrang gegeven aan oudere of zieke deelnemers en al onze docenten krijgen een eigen kamer. Er zijn in totaal ongeveer 86 slaapplaatsen en als het echt nodig is worden er stapelbedden geplaatst.

Adres: Postweg 65,  3794 MK   DE GLIND